FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 22-05-2020 03:00:56

ih2mlgmi
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 22-05-2020
Messages: 1

Asics Gel-Nandi 360 wit

https://media2.fenom.com/55306-thickbox/asics-gel-nandi-360-creammako-blue.jpg
Asics schoenen heren grijs Met de inspiratie van de originele GEL-NANDI ™ hardloopschoen uit de jaren 90 combineert de GEL-NANDI ™ 360 sneaker traditionele trail-running designkenmerken met een geëvolueerd tooling-systeem. Deze stijl, met het bovenste ontwerp van de GEL-NANDI ™ -schoen, is gevormd met mesh-panelen en overlays van gelaagd suède, terwijl het geïntegreerde vetersysteem de ondersteuning van de middenvoet versterkt. Omgezet in een hybride aanbod, is de schoen ontworpen met de tussenzool van het GEL-QUANTUM 360 ™ 5-model, met een volledige op GEL®-technologie gebaseerde dempingseenheid voor langdurig comfort. Bovendien vormt het gegroefde tractiepatroon op de buitenzool een aanvulling op de offroad-inspiratie van het silhouet.

Asics schoenen dames 2020 ASICS 'GEL-Nandi 360 is een gedurfd ontwerp met een aantrekkelijke gelaagde esthetiek, en nu gaat het een tandje hoger met een nieuwe' Putty'-kleurstelling. Met ingewikkelde geweven details op het bovenwerk en een kenmerkende GEL-dempingopstelling onder de voeten, is dit misschien wel een van de meest sprankelende makeups van de Nandi 360 tot nu toe. Hoewel de vorm van het bovenwerk is ontleend aan de originele GEL-Nandi - een hardloopschoen uit de jaren 90 - de constructie is allemaal modern.

Asics schoenen kopen online Een grote verscheidenheid aan tinten, variërend van blauw tot paars, groen, zwart en oranje, zijn samengevoegd op de basislaag, terwijl grillige, ruige, tan suède overlays een gedurfde toon en textuur toevoegen in gelijke maten. ASICS-merkstrepen over de middenvoet krijgen een donkerdere tarwekleur voor een rijk contrast, en zwarte bies dient als buffer tussen verschillende stukken van het enorm uiteenlopende palet.Een heldere cyaan tint op de inlegzool en geweven in de touwveters biedt wat zou kunnen zijn de meest levendige kleur. Onderaan is de gevormde middenzool van zwart schuim bespat met een lichtbruine spikkelprint terwijl zachte blokken GEL-demping van hiel tot voorvoet lopen. Een klassieke rubberen buitenzool van stevig AHAR + rubber maakt de look af.

Asics Gel-Nandi 360 wit Berlin’s GmbH heeft officieel haar nieuwste ASICS-samenwerking onthuld, die eind vorig jaar werd geplaagd door ontwerper Serhat Isik. Met de nieuwe release van de twee labels onthult GmbH twee nieuwe kleurstellingen van het GEL-Nandi 360-silhouet, die beide contrasterende zooleenheden en details hebben. De eerste kleurstelling van de sneaker ziet zijn bovenwerk in een door het leger beïnvloed "Khaki" die wordt gecompenseerd door een felroze zool, evenals felroze geborduurde branding op de hiel en tong en de twee labellogo's op het voetbed. Het tweede ontwerp heeft een volledig zwart bovenwerk, met de zool en details in dezelfde Khaki-tint.

https://www.colorgoedkoop.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com