FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 08-05-2020 04:46:22

eatij8bk
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 08-05-2020
Messages: 1

Converse one star academy

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/FBmmxion2vDXqdiMjphk5VQ_6gY=/700x700/7/f/b/e/7fbe604f89457cb98c434fb080f7a667d158e4e8_converse_one_star_academy_ox_obsidian_egret_egret_165022c_os_1.jpg
Converse sko dame 2020 Converse kan, i modsætning til de fleste andre mærker, se tilbage på ikoniske skodesign siden 1908. Mange af deres klassikere har en tendens til at være perfekte til skate-specifikke relanceringer, fordi disse modeller på den ene side er blevet tilpasset og båret tidligt af skateboardere i fortiden og på på den anden side tilbyder det muligheden for at forbedre skoene med nye funktioner, materialer og ny teknologi.

Converse sko hvid mænd Converse One Star Pro Shoes er tilbage på en stor, dårlig måde! One Stars har alt, hvad du elskede ved dem, med opdaterede skøjtefunktioner til det moderne skater. One Stars har meget slidstærkt premium ruskind, en støbt Lunarlon sockliner til let støddæmpning og CONS-trækkegummi for yderligere holdbarhed og greb. One Star Pro Ox fra Converse er den perfekte sko til hverdagstøj Med gummisåler og kvalitetsruskind vil dine fødder takke dig for komforten og stilen hele dagen. Det klassiske look kombineret med komfort giver den ultimative afslappede sko. One Star Pro Ox fra Converse er det perfekte supplement til din garderobe.

Converse sko sort guld Tyler, The Creator og Converse er vendt tilbage med deres seneste fælles GOLF le FLEUR * kapsel, der omarbejder Chuck 70 og One Star silhuetter med et vatteret fløjlsdesign. One Star er indstillet til at frigive i rødt eller brunt, mens Chuck 70 kommer indpakket i en kongelig lilla farve. Hver sneaker leveres komplet med signaturen GOLF le FLEUR * blomstermærke langs siden samt et broderet hvidt logo på tungen, hvide snørebånd og en hvid mellemsåleenhed. Til sidst er parene færdige med en blomsterprint på sålen.

Converse one star academy Som en del af deres "Case Study" -kollektion til Converse har Sage Elsesser og Bobby De Keyzer introduceret One Star Academy hvide højt-skate-sko! One Star Academy, oprindeligt introduceret som basketballsko fra 1970'erne, er genopstået som en moderne, skate-fokuseret sneaker, med en polstret indersål for maksimal komfort og slagstøtte. Den hvide læderoverdel har det klassiske "Stjerner og stænger" -logo med detaljer langs sidevæggene, mens den kontrasterende mørkegrøn syning giver disse sko en smule kontrast.

https://www.eastnewsline.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com