FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 25-03-2020 09:01:04

avdt4cxm
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 25-03-2020
Messages: 2

Puma Suede Platform Trace Beige

https://cdn.sarenza.net/_img/productsv4/0000165193/0000165193_325088_02_504x690.jpg


Deze Puma Schoenen Dames de schoen aan in twee zomerse kleurstellingen, met een all-over suède materiaal bovenop de dikke rubberen zool. De schoen komt in "Rose / White" en heeft een bovenwerk van premium suède, compleet met tonale veters en PUMA’s witte details aan de zijkant. Naast de roze tint, komt de sneaker ook in een beige "Dawn / White" iteratie gemaakt van hetzelfde premium suède materiaal.


Geïnspireerd door Puma Schoenen 2020 de zwart-witte make-up die synoniem is aan zijn kenmerkende podiumpersoonlijkheid en KISS's multi-platina-album Animalize, is het suède basismateriaal gegraveerd met zebraprint en zilverleer Formstrip. Deze sneakers met rode leren hak en gebroken witte buitenzool zijn bepalend voor degenen die tracks maken met punk van Paul Stanley-kant.


Om nog meer magie aan de feestdagen toe te voegen, heeft Puma Schoenen Blauw zijn kenmerkende schoen versierd met een opvallende versiering ter ere van het 50-jarig jubileum van de sneaker. De Formstripe aan de zijkant is bedekt met een strook zilverachtige stof met tonnen glinsterende Swarovski-kristallen erin, zodat je bij elke draai glinstert. De rest van het bovenwerk is daarentegen zwart, met metallic zilvergestempelde PUMA-logodetails op de zijkant en hiel en een witte tussenzool om te voltooien.


De Puma Suede Platform Trace Beige heeft een fluweelachtig suède bovenwerk met het klassieke Pepsi-Cola-logo in wit en blauw over een ton sur ton Formstrip bovenop een doorschijnende tussenzool. Het Pepsi-logo in zilver is in reliëf op de hiel, terwijl PUMA- en Pepsi-branding op de tongen zijn gestikt. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen met de merkkleuren Pepsi, Clean Blue / Puma Silver en Puma Black / Puma Silver. Om de look compleet te maken, bevat de collectie bijpassende broeken, T-shirts en hoodies.


https://www.schoenensize.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com