FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 09-01-2020 02:15:29

ovfv4u3v
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 09-01-2020
Messages: 3

Nike Air Max 1 Obsidian Mist

https://sneakerstudio.com/eng_pl_Nike-Air-Max-1-GS-807605-400-21859_1.jpg


We hebben iets voor de dames hier met deze gloednieuwe colorway van de immens populaire Nike Schoenen Zwart. Het klassieke silhouet begint met een hit met wit gaas op de teen en op de enkel. Vervolgens hebben we een zachte tint roze op de nubuck-overlays, samen met een donkere tint paars die het suède spatbord raakt en de nubuck Swoosh op de zijpanelen. Hyperviolet op de binnenvoering en de binnenste tong, een roze / paarse tongtag, witte tussenzool en donkerpaarse rubberen buitenzoolkap van het ontwerp.


Het Nike Schoenen Sale witte lederen bovenwerk wordt aangevuld met grijze suède overlays om de schoen gewikkeld met zwarte stikseldetails. Samen met de veters komt de iconische Swoosh-branding in lichtgrijs aan, evenals de binnenvoering van de sneaker. Met een witte tussenzool van polyurethaan en de kenmerkende wafelzool van de sportkledingreus in wit, grijs en zwart. Het ontwerp is afgewerkt met het Nike Air-logo op de hiel.


Nike houdt het schoon en eenvoudig als het gaat om deze nieuwe colorway van de Nike Schoenen Heren. Deze Air Max 1 combineert zwart en wit en heeft een constructie van wit gaas en leer in het grootste deel van de schoen, terwijl zwart op de spatbord, swooshes, teen, bovenste oogjes en de Nike-branding op de tong en hielen. De veters, tong, binnenvoering en tussenzool zijn ook uitgevoerd in wit, terwijl een rubberen buitenzool als kers op de taart dient.


Deze nieuwste iteratie is gestileerd in een Realtree camouflageontwerp dat het Nike Air Max 1 Obsidian Mist deel van het bovenwerk bedekt, maar wordt gecompenseerd door zwarte synthetische overlays op de Swoosh-branding en het spatbord. Het toevoegen van een vleugje kleur is fel oranje "Nike Golf" logo geborduurd op de tong en hiel. Hoewel de middenzool trouw lijkt te zijn aan het originele ontwerp van Air Max 1, is de buitenzool bijgewerkt met prestaties op de bodem.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com