FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 02-01-2020 02:22:57

tm3swry7
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 02-01-2020
Messages: 2

adidas ozweego pride pack

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2019/05/adidas-pride-pack-keith-haring-6.jpg
adidas schoenen zwart dames Adidas Originals heeft dit najaar een breed scala aan uitvoeringen gepresenteerd van de vernieuwde Ozweego, en nadat een duo van Pusha T-samenwerking onlangs werd onthuld, is het silhouet nu opgedoken in een nieuwe "Orchid Tint" colorway. Deze adidas-schoenen, volledig gekleed in felroze tinten, hebben een levendige uitstraling en hebben zelfs verborgen Vegas-geïnspireerde details.

adidas schoenen blauw roze Het gelaagde bovenwerk combineert een roze meshbasis met geborduurde Three Stripe-middenvoetafbeeldingen, een neopreen hielclip en een soepele lederen tong. Een tonaal contrast wordt geboden door een donkerdere tint roze op de stukken van de varkenshuid suède, spatbord en eyestays, waarvan het laatste duo omgeven is door zilveren afwerking. Een doorzichtige plastic buis kronkelt vervolgens door het bovenwerk en wikkelt zich om de hiel, waardoor extra textuur wordt toegevoegd.

adidas schoenen grijs heren Hoewel de bovenste helft van de schoen zonder twijfel levendig is, komt het kenmerkende detail aan op de binnenzool, die een duo van pokerchips bevat. Verbonden met de heldere neonen aan de bovenkant, kan dit betekenen dat het algehele ontwerp van de schoen is gebaseerd op de levendige bezienswaardigheden, geluiden en activiteiten van het nachtleven van Las Vegas. Meer roze komt op de adiPRENE-middenzool en tweekleurige buitenzool om de look af te maken.

adidas ozweego pride pack Om hun moderne adiPRENE-dempingssysteem verder te benadrukken, haalt adidas een pagina uit het speelboek van Nike door het aanbrengen van grote logo-opdrukken op de zijpanelen van dit Ozweego-model. Dit laag uitgesneden silhouet is gebouwd met een technische en sportieve esthetiek en is uitgerust met een meer minimalistisch kleurenpalet, beginnend met zijn witte basis die wordt geaccentueerd met grijze suède overlays en oranje hits die de binnenvoering van de sok en de hiel van de hiel informeren.

https://www.onlineselfs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com