FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 23-12-2019 06:20:43

j5mxk9m4
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 23-12-2019
Messages: 1

adidas pod s3.1 rød

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/181a1e65484a40928546a92d00d42de2_9366/POD_S3.1_Rod_D97202_010_hover_standard.jpg
adidas sko mænd udsalg Adidas malker alt hvad den muligvis kan fra Kanye West og går endda så langt som at overføre de berømte farveveje fra sin kortvarige periode på Nike. Vi så det først med adidas Streetball i en uhæmmet Air Yeezy 1 “Blink” -tag, der tilpassede den sorte, lyserøde, grå og grøn farvet farvepalet til den retroinspirerede livsstilsbasketbalsko.

adidas sko dame lyserød En anden “Air Yeezy” -overgang er dukket op, kun denne gang er det Air Yeezy 2, der får et indtryk på den moderne P.O.D. s3.1 silhuet. Med et hurtigt blik ligner disse den "solrøde" farve i det andet Nike Yeezy-skodesign, med den grønfarvede forfod, der matcher arrangementet på Air Yeezy 2. Alt der mangler et hit af pythonmateriale et eller andet sted. Om disse Yeezy-inspirerede farveveje er bevidste eller tilfældige er op til debat, men vi hælder os mod den førstnævnte.

adidas sko sort og hvid Adidas er tilbage med sin POD-3.2 silhuet, der følger op den nyligt afslørede “Pyrite” camo colorway med en anden gengivelse af camo print, denne gang sluppet med rødt.Dubbed “Scarlet”, adidas POD-S3.2 ML colorway er klædt med camo-trykt mesh langs overdelene. Røde nuancer kommer i dybe vinfarver og antydninger til bordeaux.

adidas pod s3.1 rød Ruskind overlays pryder blonder buret, mens sorte snørebånd, hæltræk og sidepaneler fremhæver skoen. Mellemsålen er opdelt i tre dele: hvid BOOST-teknologi ved hælen, en rød forfod og et maroon-tonet panel, der bygger bro mellem de to sektioner. Som en afsluttende note er “adidas” -mærke placeret på tungen såvel som laterale sider af den sorte ydersål.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com