FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 04-12-2018 02:16:18

brigitteharvey
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 04-12-2018
Messages: 0

Nike Air VaporMax Online Kopen

"Cool Gray" komt begin volgende maand naar een van de heetste sneakers ter wereld. Nee, er is geen verrassing dat de Air Jordan 11 "Cool Grey" terugkomt, maar de VaporMax krijgt de klassieke grijstint over zijn Flyknit-bovenkant. Hoewel het nog een andere grijze versie van de Nike Air VaporMax Waar te Koopis, denken we niet dat er iemand zal klagen omdat het waarschijnlijk de beste is. Het subtiel heide grijze bovendeel in een neutrale look krijgt een flits met reflecterende Swooshes om de colorway af te maken die op 3 augustus aankomt voor mannen en vrouwen.

Het wordt een drukke week in de wereld van sneakers. Thrasher en Nike Air VaporMax Sale Nederlandwerken samen voor hun langverwachte "Flame" -collectie, de CLOT x Nike VaporMax breidt zich uit naar Europa na een exclusieve pop-up uit Los Angeles vorige week, en de Nike Air Foamposite Eggplant keert voor de derde keer terug sinds 2009. Andere opties omvatten een nieuwe Nike SF-AF1 Mid colorway, Pharrell's populaire adidas Tennis Hu, en een Air Jordan 11 IE Low in een premium Midnight Navy-behandeling.

De COMME Des GARÇONS-versie van de Nike Air VaporMax Sale nl is ongetwijfeld de meest gewilde versie van de schoen tot nu toe, en het ziet ernaar uit dat er misschien nog een andere versie op de markt is. Beelden zijn onlangs gelekt van een tweede VaporMax van CDG, dat ook lijkt te zijn voorzien van een ontwerp zonder oplegrand, maar een paar details aanpast. Zoals je kunt zien, is het grootste verschil een extra synthetische film die de bovenkant omhult en die zich midden op de middenvoet uitstrekt met een Swoosh in een negatieve ruimte. Deze korte blik is alle info die we tot nu toe hebben, dus houd ons in de gaten voor Sneaker News voor meer informatie over de mogelijke nieuwe VaporMax-samenwerking van COMME Des GARÇONS.

De Nike Air VaporMax Online Kopen is een geweldige toevoeging aan Nike's line-up en is sinds de introductie een van de meest relevante Swoosh-modellen. De geherstructureerde buitenzool met zichtbare lucht neemt een 30-jaar oude technologie en verandert deze als nooit tevoren om de middenzool volledig kwijt te raken, zodat je 'in de lucht kunt lopen'. Nike voegde vervolgens hun kenmerkende Flyknit toe aan het bovendeel voor een futuristische rit die iedereen kan achterlaten. Nu keert de oorspronkelijke VaporMax "Pure Platinum" colorway, een van de meest populaire afleveringen tot nu toe gezien zijn vrij nieuwe "OG" -status, terug naar Europese retailers op 23 augustus. De cleane Nike VaporMax Pure Platinum is uitgebracht om het gehele Nike-kleurenpalet, dat de levendige Volt van de 2010's vervangt, te resetten met een eenvoudigere, meer verfijnde esthetiek.

Een van de meest verwachte releases van het jaar tot nu toe gaat vroeg naar Los Angeles. De Nike Air VaporMax Opruiming van CLOT heeft een bijna-infrarood colorway met dat dynamische Flyknit-bovenwerk en zichtbare luchteenheid en is vandaag en morgen beschikbaar op een speciale LA pop-uplocatie die bekend staat als Back Alley Void op 801 Mateo St.. Er zijn slechts beperkte hoeveelheden beschikbaar in heel de tweedaagse stretch volgens Edison Chen, dus als je in Los Angeles bent, kun je maar beter snel handelen.

Je kunt de details bekijken op www.breakerun.com

https://www.breakerun.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18mynk853.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com