FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'ętes pas identifié.

Annonce

Rčgles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 06-11-2018 03:22:55

RTHUBFGH
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 06-11-2018
Messages: 2

adidas ultra boost uncaged herr

http://www.anniekul.se/images/large/skor/adidas%20UltraBoost%20Uncaged%20Skor%20Herr%20F%20rg%20Cblack%20Cblack%20U28HY2497%20adidas%20Herrskor_3_LRG.jpgFör dem som gillar deras adidas Skor  i den oavbrutna sorten, kommer mer utmärkta alternativ att komma ditt sätt i höst. Idag upptäcker vi Ultra Boost Uncaged, som förmodligen är ett av sitt bästa utseende än, med en fallskal blandning av mörk burgund och svart över skoens vanliga Primeknit övre med hälräknaren i en texturerad matt svart finish.


Oavsett om det var dess adidas Skor 2018 revolutionerande dämpning, den snygga designen som såg bra ut i gymmet och på gatan, dess acceptans av Kanye West, eller mer sannolikt en kombination av alla dessa skäl, flög UltraBoost av hyllorna och befann sig på fötterna av löpare och trendsättare. Men som hos superstjärnan kom detta skoets riktiga spelbyte från adidas publik. Försökte efterlikna estetiken hos adidas NMD-skor, började man skära TPU-buret från sidorna av sina UltraBoosts för en ännu mer strömlinjeformad siluett.


De flesta löparskor adidas ultra boost uncaged använder mellansoles gjorda av etylen-vinylacetat (EVA) skum. Men Adidas 'Boost-serien av skor har mellansula av termoplastisk polyuretan, som sägs vara tre gånger mer resistent mot temperaturförändringar än EVA. Sålunda lagras mer energi istället för att släppas ut som värme. Och Ultra Boosts mellansula packar 20 procent mer dämpande skum än vanliga Boost shoes. Inte bara var det de mest lyhörda löparskor jag har använt, jag älskar också sin komfort, ventilation och stöd.


adidas ultra boost uncaged herr är utvecklad för att köra, och har sedan dess antagits som en viktig del i den globala streetwear-scenen, som förekommer på stora influensers fötter i mode- och musikvärlden. Förutom det strömlinjeformade utseendet, den lyhörda naturen hos boosten? tunga, TPU hälbur och midfoot TORSION? SYSTEM har gjort det till den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet. En fokusering på designen, Uncaged, har en unik adidas Primeknit-övre som utvecklats speciellt för att bibehålla komfort och passform i frånvaro av ett snörningssystem.
http://www.footsolebay.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com