FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 02-11-2018 10:45:13

gabriellenikolaus38
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 02-11-2018
Messages: 3

adidas Predator Tango 18+ Tr

https://i.ebayimg.com/images/g/-XoAAOSw3YJZPtua/s-l640.jpg


De adidas Predator Tango 18+ Tr adidas Ultraboost Uncaged komt aan in drie klassieke kleurschakeringen voor FW17 en heeft een uitgekiend ontwerp voor meer bewegingsvrijheid, waarmee de lat voor dat beste gevoel ooit wordt verhoogd met dat Primeknit-bovenwerk en Boost-middenzool.


De adidas adizero hockeyschoenen neutrale hardloopschoenen van deze heren zijn kooivrij voor een vrijere bewegingsvrijheid. Een Adidas Primeknit-bovenwerk biedt geïntegreerde ondersteuning, terwijl een Boost-tussenzool zorgt voor energie-terugkerende demping voor een krachtige afzet. De gripvolle buitenzool biedt superieure tractie in natte of droge omstandigheden.


Door adidas schoenen groen het proces van 'open sourcing' heeft adidas kennis genomen van de drastische acties van haar consumenten en op een manier die met hen is 'samengewerkt' bij het ontwikkelen van dit nieuwe idee door rechtstreeks naar hun feedback te luisteren. De eerste twee 'OG'-kleurmanieren van Uncaged zitten aan elk uiteinde van het kleurenspectrum, met een monochroom grijze gebreide zitting naast een levendig neonrood alternatief.

De adidas ultra boost uncaged trace cargo Primeknit-toepassing op de Uncaged is veel meer verstorend dan de schone blokkleur van de eerste zwart-blauwe Ultra Boost, ontworpen om het gevoel van door de drukke, hectische stadsomgeving te laten zien. Visueel is het erg vergelijkbaar met enkele van de recente NMD-releases die dezelfde techniek hebben gebruikt.

http://www.kaischoenen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com