FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 27-10-2018 04:49:35

boreb
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 27-10-2018
Messages: 1

Asics Gel-Lyte Schoenen te Koop

https://www.schoenenprofile.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18julas050.jpg

Je kunt het ophalen www.schoenenprofile.com

Het eerste model van Asics Gel-Lyte Kopen in zijn lange lijn van actieve retros is weer terug met een simplistische zwart-witte kleurencombinatie. De GEL-Lyte, die dit jaar zijn 30ste verjaardag viert, heeft een bovenwerk van zwart glanzend leer dat dingen van het gebruikelijke nylon gaasmateriaal combineert, met een sportieve witte branding en een bijpassende tussenzool. Vergelijkbaar met een paar KITH-exclusieve kleurstellingen van ASICS-retros die de opening van de Bleecker St.-winkel in 2014 vierden, biedt deze nieuwste GEL-Lyte-uitgave iets meer gekleed in vergelijking met de mesh / suede-stylings die eerder in winkels zijn geraakt .

Nadat de Nieuwe Asics Gel-Lyte onlangs verscheen in "Spice Route", laat de klassieke loper met gespleten tong ook een andere smakelijke suede-colorway vallen die geschikt is voor vallen in "Honey Ginger". Met enkele duidelijke overeenkomsten met de populaire "tarwe" colorway behandeling, heeft deze GEL-Lyte III een bovenwerk van tan suède. Maar ze volgen de blauwdruk van tarwe niet volledig, want er is geen spoor van rubber voor de buitenzool. De suede-bovenkant wordt aangevuld met ripstop-nylon voor de tong en de kraag om de schone val mooi te maken.

ASICS doet een beroep op de aantrekkelijke kleurencombinatie van groen en bruin om haar Asics Gel-Lyte Schoenen te Koop silhouet aan te kleden. Het Japanse merk gebruikt de verschillende scheidingslijnen van de sneaker om een ​​leren hak te creëren die is ondergedompeld in de eerder genoemde kleur, terwijl de rest van de bovenkant groen is. De combinatie van deze twee materialen zorgt voor een unieke look die dit aanbod onderscheidt van andere stijlen die in het verleden zijn uitgebracht.

Asics Gel-Lyte Dames Goedkoop Beginnend met een waterafstotend bovenwerk van suède, bevatte het ook een ripstop toebox en merklipjes op respectievelijk de tong en de hak - voor de eerste keer op dit specifieke silhouet. Het waterbestendige bovenwerk is een knipoog naar een aantal schilderijen van Hokusai met water erin, terwijl de roze tinten de beroemde kersenbloesems van Japan vertegenwoordigen.

Asics Gel-Lyte Heren Lage Prijs implementeert een nieuwe colorway van de GEL-Lyte MT die een enkele kleur heeft over de hele schoen - Rose Taupe. Van bovenkant tot buitenzool, deze ASICS Tiger-versie is uitgedost in een donkerroze kleur die vooral op het suède bovenwerk van de schoen lijkt. Wat de colorway mist bij het detailleren maakt het draagbaar, zoals veel kleurtonen zoals dit doen. Het zou niet moeilijk moeten zijn om de juiste pasvorm of het juiste seizoen te vinden om deze colorway te laten kloppen.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com