FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 20-05-2020 08:26:37

2si4w2rg
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 20-05-2020
Messages: 1

nike air max 1 zwart

https://www.marchandmercier.eu/images/marchandmerciereu/290-nike-air-max-1-premium-black-gum-722.jpg
nike schoenen heren grijs De Air Max 1 is ontworpen door de nu legendarische Nike-ontwerper Tinker Hatfield, de man achter veel van de meest gevierde sneakers van Swoosh, evenals veel van je favoriete Air Jordan-modellen. Hoewel het Air Sole-dempingsplatform van Nike al sinds eind jaren zeventig in gebruik was, duurde het tot '87 voordat de wereld een kijkje in de schoen nam bij de technologie, via een doorzichtig plastic venster of "bubbel", waarin de kolommen Luchtkamer binnen.

nike schoenen dames 2020 Het ontwerp is door de jaren heen in talloze nieuwe kleurencombinaties en materialen uitgebracht, evenals gemoderniseerde reconstructies. Het is zelfs veranderd in een laars. Het ontwerp bracht de hele Air Max-categorie voor Nike voort, die nog steeds in productie is. Het blijft de grenzen van comfort verleggen met grotere en betere Air Max-bubbels op modellen zoals de Air VaporMax en Air Max 270. Het silhouet staat ook hoog als een van de meest verzamelbare modellen voor sneakerheads, van zeldzame originele paren tot felbegeerde limited edition-samenwerkingen met artiesten en gewaardeerde sneakerboetieks over de hele wereld.

nike schoenen kopen online In 1988 werd een van de meest herkenbare slogans ter wereld bedacht. Het was een ode aan fitness en moed die sindsdien atleten over de hele wereld heeft geïnspireerd om sneller te rennen, hoger te springen en hun potentieel te doorbreken, ongeacht de obstakels op hun pad. Om de verjaardag te vieren, deze speciale editie Air Max 1 van de Just Do It-collectie bevat het originele lettertype en de afbeeldingen van de slogan uit zijn debuut in 1988. De schoen wordt ook geleverd met een rubberen sleutelhanger die inspiratie haalt uit een iconische poster die in hetzelfde jaar is gedrukt.

nike air max 1 zwart Geïnspireerd door hun reeks retro-advertenties, bracht Nike in maart 2019 hun 'Have A Nike Day'-pakket uit. De speelse collectie uit de jaren '70 bevat enkele van de meest iconische sneakers van het merk Swoosh, waaronder deze Air Max 1' Have A Nike Day ' sneaker. Deze versie van het tijdloze silhouet is uitgedost in een pastelkleurpalet met suède en mesh-overlays. De klassieke tussenzool zit onder de voet en is ingespoten met de kenmerkende zichtbare Nike Air unit.

https://www.luckyisports.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com