FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 18-05-2020 04:39:25

5kmd3p78
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 18-05-2020
Messages: 1

Converse one star academy

https://www.eastnewsline.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/r/art470.jpg
Converse sko sort mænd Hvordan Converse One Star blev en hæfteklamme er en historie, der er unik for verden af ​​sneakers. Fra dets første udgivelse som en sko designet til basketball til dens stigning som en af ​​de førende sneakers, der vælges for skatere, til dens eventuelle position i dag som en af ​​de stærkeste alternative sneaker-stilarter på bordet. Converse One Star har udviklet en hård rep gennem årene. Ved at etablere et stærkt modkulturelt følger, har sneakeren en rå energi, der resonerer med dens idealistiske unge bærere.

Converse sko dame lyserød Converse One Star blev oprindeligt frigivet i 1974 som en basketballsneaker, men det var først i de tidlige 90'ere, at One Star-genopblussen begyndte, og den fik sin kultstatus. I henhold til Gary Warnett, tekstforfatter og den uofficielle skrifttype for al viden om streetwear, var japanske vintage samlere i slutningen af ​​80'erne og begyndelsen af ​​90'erne ansvarlige. På baggrund af “opmærksomhedsfangende” fodtøjsteknologi søgte disse samlere og andre proto- “seje jægere” på tværs af sparsommelige butikker og butikker på udkig efter 'vintage' stilarter, inklusive den ultimative sjældenhed: One Star (oprindeligt kaldet den All Star, da det debuterede i 70'erne).

Converse sko grøn og hvid Mens det er klassisk i sig selv, er Converse Pro Leather-model overskygget af sin Chuck Taylor-modstykke. Alligevel giver basketballikonets Oxford (læs: low-top) eller Ox-udgave en rivaliserende livsstilsindstilling. Og det nyeste passer til foråret på grund af det neutrale farveskema og chenille-detaljer. Akin til udgivelser til NBA All-Star Weekend 2020, overdelene på Pro Leather Ox er tonale i enten "hvid" eller "sort."

Converse one star academy Tyler, The Creator og Converse er vendt tilbage med deres seneste fælles GOLF le FLEUR * kapsel, der omarbejder Chuck 70 og One Star silhuetter med et vatteret fløjlsdesign. One Star er indstillet til at frigive i rødt eller brunt, mens Chuck 70 kommer indpakket i en kongelig lilla colorway. Hver sneaker kommer komplet med signaturen GOLF le FLEUR * blomstermærke langs siden samt et broderet hvidt logo på tunge, hvide snørebånd og en hvid mellemsåleenhed. Til sidst er parene færdige med en blomsterprint på sålen.

https://www.eastnewsline.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com