FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 13-05-2020 04:35:33

kc_g4c78
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 13-05-2020
Messages: 1

Nike Air Max 270 Total Orange

https://i.ebayimg.com/images/g/47oAAOSwwp9d0bSY/s-l640.jpg


Deze Nike Schoenen Grijs heeft het grootste deel van het nieuwe Flyknit-bovenwerk zwart met wit dat door de teen kruipt, Swoosh- en '270'-branding en de tussenzool. Extra details zijn een leren tonglip, leren details op de hiel en een zwarte luchthakeenheid.


Deze Nike Schoenen Sale heeft een veelzijdig kleurenpalet omdat het hele Flyknit-bovenwerk is gemaakt in Guava Ice, waardoor het net zo aantrekkelijk is voor zowel het zomer- als het herfstseizoen. Een Desert Sand-hielkap van leer, Desert Sand-branding op de bovenkant, een witte tussenzool, een doorschijnende Air Max-eenheid op de hiel en een veelkleurige buitenzool maken het helemaal af.


Om de maand februari af te sluiten, laat Nike een 'Red Orbit'-versie van het Nike Schoenen Heren casual silhouet vallen. Deze versie heeft een volledig door Red Orbit ontworpen mesh-bovenwerk met Vast Grey rond de hiel. Zwarte details, een witte tussenzool en een rode Air Max-hieleenheid maken het ontwerp compleet.


Na het debuut van de Nike Air Max 270 "Triple Black" in maart, krijgt de Nike Air Max 270 Total Orange editie nu het populaire kleurenschema. Deze iteratie heeft een volledig zwart bovenwerk gemaakt van een mix van Flyknit, Flywire op de veters en leren details rond de hiel. Een stevige zwarte Air Max-zool in de hiel en rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com