FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 07-01-2020 02:25:10

d90wfegp
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 07-01-2020
Messages: 1

adidas ultra boost s&l wit

https://www.onlineselfs.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/e/self931.jpg
adidas schoenen zwart dames Van op popcultuur geïnspireerde versies tot trail-ready modellen, de UltraBoost heeft talloze stijlen en silhouetten aangenomen. De schoen houdt echter een aantal dingen consistent, zoals een plakkerige Continental rubberen buitenzool en natuurlijk het beroemde Boost-schuim onder de voet. Het recept is ontwikkeld door het Duitse chemiebedrijf BASF en roept op tot het samensmelten van veerkrachtige TPU-pellets, waardoor de tussenzool van de schoen lichter en duurzamer is dan traditionele EVA. Bovendien doet het materiaal het ook beter bij koud weer.

adidas schoenen blauw roze De adidas Ultra Boost S&L is zeker een van de beste nieuwe toevoegingen aan de beroemde line-up, met overlays en een onderliggend weefpatroon dat sterk lijkt op dat van de iconische 1.0. Dimensie verdubbeld door de suède neus en opgeheven hielomslag zorgen voor een veel aangenamere look voor het oog, terwijl tapen hier in reflecterend materiaal ook dienst doet als een snelle knaller wanneer het licht precies goed schijnt. Kooien, die hier een voorkeur hebben voor een soepel wit leer, ademen meer levensstijlenergie dan prestaties, hoewel het zwarte Primeknit-weefsel zeker tegen die ideeën strijdt.

adidas schoenen grijs heren Sinds zijn oprichting was de adidas Ultra Boost gericht op de high-performance hardloopmarkt. Vanwege een toegankelijke, veelzijdige stijl, extreem comfort en een vroege co-sign van één Kanye West, werd de Ultra Boost ook snel een populaire casual sneaker. Zelfs met deze enorme populariteit neemt de Ultra Boost de prestaties nog altijd voorop - tot nu toe met de nieuwe 'S&L' variant.

adidas ultra boost s&l wit Afkorting voor 'Suede & Leather', deze nieuwe versie behoudt de UB's vorm en hoogwaardige materialen, maar voegt levensstijlversieringen toe via de bovengenoemde materialen. Nu is het opgedoken in een EQT-stijl combinatie van zwart, grijs en rood. Een zwarte Primeknit wordt gebruikt voor de basis, terwijl eenvoudige grijze en glinsterende zilveren leersoorten op de middenvoetkooi verschijnen. Rood suede raakt de hiel, terwijl rood getapete details de toebox omlijnen. Zwart suède siert het spatbord / de hielklem en een abstracte pop van mintgroen verschijnt op de inscriptie met de hiel.

https://www.onlineselfs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com