FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 03-01-2020 02:42:43

fimxo1wm
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 03-01-2020
Messages: 2

adidas nmd r1 japan wit

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/189b449050ef49b1aa68a8ba010163e6_9366/Chaussure_NMD_R1_Blanc_D96635_01_standard.jpg
adidas schoenen zwart dames Het woord werd onze mantra tijdens het ontwerpen van de schoen en het werd later ingekort tot slechts drie letters: NMD. Het was een gloednieuw concept dat de adidas-traditie en innovatieve technologie op straat heeft gebracht. NMD-schoenen hebben een bovenwerk van Primeknit dat nieuwe niveaus van sterkte, flexibiliteit en stabiliteit biedt bovenop BOOST-middenzolen.

adidas schoenen blauw roze De NMD Racer PK heeft een futuristisch, op racen geïnspireerd, gestroomlijnd uiterlijk, met een sokachtige pasvorm met de innovatieve Primeknit-stof in het bovenwerk met neon barsten op de buitenzool, de middenzool en de hiel. Net als eerdere NMD's zit de tussenzool vol met de innovatieve Boost-technologie van Adidas, die zich om de hiel wikkelt met de traditionele hielplug-eenheid iets verder naar achteren dan waar hij gewoonlijk zit.

adidas schoenen grijs heren De Gore-Tex NMD CS1 heeft een bovenwerk met hetzelfde patroon als de allereerste City Sock-kleuren. Deze textuur blijft ingehouden dankzij de volledige zwarte of volledige witte kleur. Een dikke plaat Boost zit onder de voet, compleet met twee EVA-tussenzoolstekkers in het wit. Een diepe loopzool biedt een laatste beschermende maatregel tegen de elementen.

adidas nmd r1 japan wit En tot grote vreugde van de mensen die tijdens hun eerste release worstelden om een ​​paar te bemachtigen, brengt Adidas nu voldoende kleurstellingen vrij om aan de vraag te voldoen. Het nieuwste duo van NMD-modellen dat zojuist is uitgebracht, is een vervolg op de succesvolle NMD_R1 en heeft een licht aangepast ontwerp. Deze nieuwe versies van de NMD_R2 zijn verkrijgbaar in Core Black of Running White en zijn beide vervaardigd met Primeknit-bovenwerk, voorzien van een "Shadow Knit" -techniek voor een kleurverschuivingseffect, kenmerkende 3-Stripes en een nubuck hielpatch.

https://www.onlineselfs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com