FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 25-12-2019 09:29:04

gs9qhbjx
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 25-12-2019
Messages: 3

Nike Air Max 95 Hvid/Bright Crimson/Sort

https://www.skonmd.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/e/reggs155-1.jpg


De menneskelige anatomiinspirerede sidepaneler giver en overbevisende blanding af både toner og Nike Sko Grå, hvorved hvidt læder sidder sammen med en duo af solbrune ruskind. Tungen / halsen kombinerer en duo af solbrune masker, og en tumlet læder tåkappe tilføjer premium flair. Sort trim og accenter giver yderligere stil, mens nedenunder udseendet afsluttes med et hvidt EVA skum mellemsål med jet-black Air Max dæmpningsenheder og en gummi ydersål.


Nike Sko Dame startede sin første debut i 2014, og til denne sommer er den populære colorway ved at gøre et comeback. Den klassiske løber kan prale af en sort mesh øvre med tekstureret læderoverlejringer på tværs af siderne og tåkappen i sort samt forskellige gråtoner. De definerende farver i Court Purple og Teal Nebula findes på øje, branding og foring, mens reflekterende detaljer sammen med en tonal sort gummisål afslutter designet.


Under Paris Fashion Week afslørede Nike Sko 2019 deres seneste samarbejde med Nike med et par farveindstillinger i Air Max 95. Den ene kommer klædt i Triple White, den anden i Triple Black og den tredje med en gradient farveblokering. Skoen kommer med et DIY-lignende design med eksponeret skum i en dekonstrueret bygning.


Denne Nike Air Max 95 Hvid/Bright Crimson/Sort er sat i en blanding af læder, mesh og neoprenmaterialer beklædt i strukturerede mønstre og solide nuancer. Øverst på tungen ligger en lys lilla accent, suppleret med matchende eyelets og 3M detaljer. For at kompensere for den dristige farve er jordfarvede snakeskin-paneler lagvis efter hinanden, startende med mørkegrå øverst og lysere nuancer nede, indtil de er færdige i blankt hvidt læder i bunden. Som en sidste bemærkning til sneakeren, er Air Unit-bobler farvet i flisebelægning som en skarp kontrast mod den sprøde tåhætte og mellemsål.


https://www.skonmd.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com