FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'ętes pas identifié.

Annonce

Rčgles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

#1 13-01-2019 07:23:42

hdhfnsdee
P'tit Nouveau
Date d'inscription: 13-01-2019
Messages: 3

adidas pod s3.1 röd

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/4a92cca66e944e7fa013a8fe00eefd22_9366/POD-S3_1_Shoes_Rod_B37508_06_standard.jpg
adidas skor dam svarta Ett par kommer klädd i lila för kvinnor och den andra i grå för män. Båda adidas POD S3.1 färgkombinationerna är konstruerade med en övre nät, svetsade överdrag med tre skikt med en tygdukpanel och en hälflik. Den är försedd med stöd med EVA på fotens framsida och uppstödd dämpning i hälen på en hållbar gummisula.

adidas skor herr gröna Denna adidas POD S3.1 har en övervägande svart mesh övre med en orange midfoot stöd för en fin touch av extra färg. Hälsan är utrustad med Vit Boost för optimal komfort, medan den andra halvan av mellansolen är gjord i svart.

adidas sko grå rosa Detta nya erbjudande har ett färgschema som liknar Miami delfiner. Den har en svart toppad topp markerad med turkos, orange och röd kontrasterande detaljer. För att slutföra designen har de grå detaljerna i knapphålen och mellansolen den utmärkta Boost-häldämpningen.

adidas pod s3.1 röd Klädd i ett vitt och grått färgschema. Denna adidas POD S3.1 har en vitmask övre med tre matchande ränder och en TPU-platta på midfoten. Detaljer i ljusgrå täcker knapphålen och hälflänsen, tillsammans med reflekterande vetrar och Boost-skum i hälen.

https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com