FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

x74091mv
23-03-2020 11:44:26

https://www.pickonsneakers.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/z/nz904-4.jpg


Schoenen Nike Nieuw wordt dit jaar officieel 30 en het merk Swoosh heeft een geheel nieuwe versie van het iconische silhouet uitgebracht. Aangekomen in de kleuren "Laser Fuchsia" en "Illusion Green", heeft de sneaker een metalen holografisch bovenwerk geïnspireerd op de rave-cultuur uit de jaren 90. Het lage ontwerp heeft een gewatteerde voering met luipaardprint voor een onverwachte afwerking en een Air Max-eenheid die comfort en extra demping biedt. Roze en witte tinten zijn terug te vinden in de klassieke rubberen wafelzool die grip en duurzaamheid biedt. Bovendien hebben de tong en binnenzool een smileygezicht verfraaid met een mini-swoosh in de vorm van een bloem.


De Schoenen Nike Dames is de nieuwste stijl met Nike FlyEase-technologie, ontworpen om atleten van alle niveaus sneller en gemakkelijker in hun schoenen te krijgen. Dit nieuwste aanbod komt gekleed in een wit en metallic goud kleurenschema. Wat de rest van het ontwerp betreft, behoudt het bovenwerk de traditionele bouw bovenop een klassieke Air Max 90-tooling.


Nike Schoenen Goud kleurblokkering debuteerde op de Air Max 180, en sindsdien heeft het veel Air Max-releases geïnspireerd, waaronder deze geheel nieuwe Air Max 90. Dit aanbod van de Nike Air Max 90 heeft een bovenwerk van wit mesh en leer Met wit doorlopend op de tussenzool en rubberen buitenzool. Het ontwerp is afgewerkt met blauwe en zonnerode tinten om die OG "Ultramarine" -vibe te geven.


De Nike Air Max 90 Stardust Taupe, hierboven afgebeeld, is gekleed in een wit bovenwerk van mesh en leer, gecombineerd met nog meer wit op de tussenzool en rubberen buitenzool. Het ultramarijnmotief komt tot leven met behulp van de blauwe en zonnerode tinten die overal te vinden zijn.


https://www.footstijl.com/