FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

Floode19
23-03-2020 10:24:53

Adidas NMD Goedkoop
https://www.nodtobesale.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/N/M/NMD_R1_Shoes_White_EG7576_01_standard.jpg

De adidas Consortium-tour zet zijn tweede stop van 2016 voort naar het Haight / Ashbury-district van San Francisco, waar sneakerwinkel Nice Kicks een geheel nieuwe locatie zal openen. In samenwerking met adidas ontwerpt de in Austin gevestigde sneakerwinkel de Boost-beladen Adidas NMD Dames met rood / zwart tie-dye print bovendeel om de hippiewortels van hun nieuwe huis te herdenken, net zoals HUF skateshop hun Nike SB Dunk High ontwierp. Deze zullen exclusief verschijnen in de nieuwe NK SF-winkel op 147 Haight St. en in hun online winkel op zaterdag 6 februari.

Of je nu de eerste Adidas NMD Heren in handen hebt of hebt gemist dankzij de beperkte hoeveelheden, nu heb je waarschijnlijk dorst naar meer van het heetste nieuwe silhouet van adidas. Na aanvankelijk eind 2015 te zijn gedaald, krijgen we eindelijk een tweede colorway van de NMD, deze keer met een gedurfde afbeelding over het Primeknit-bovenwerk. De tv-fuzz-achtige graphic bedekt de sneaker van hiel tot teen, met zwarte accenten en de afwezigheid van de drie strepen bij de middenvoet zoals de eerste colorway.

Terwijl iedereen gek wordt van de tientallen Adidas NMD Goedkoop die deze week uitkomen, heeft Adidas grote plannen voor nog een van hun populaire nieuwe silhouetten. De Tubular Doom is tot nu toe slechts in een paar kleurstellingen gezien, maar de algemene ontvangst van de sneaker was overweldigend positief. Die trend lijkt door te zetten met de "Special Forces" -editie, die wordt geleverd in Primeknit-vorm, met een beige ton-sur-ton bovenwerk dat een eerbetoon is aan de klassieke legervermoeienissen. Hoewel deze versie misschien niet zo levendig is als de onlangs opgedoken roze kleurstelling, lijdt het geen twijfel dat fans van de schoen erg enthousiast zullen zijn wanneer deze kleur deze zaterdag 19 maart wordt uitgebracht.

De "OG" Adidas NMD Korting, die eind december werd uitgebracht, is in beperkte hoeveelheden uitgebracht en onmiddellijk verdwenen en is tot nu toe de meest begeerde versie van het gestroomlijnde nieuwe adidas-silhouet geworden. Als je de zwarte, witte, rode en blauwe kleurstelling niet hebt kunnen bemachtigen, komt je volgende beste optie binnenkort. De originele look wordt gerepliceerd in deze aankomende versie, met dezelfde rode en blauwe tussenzoolinzetstukken, maar met een geheel wit bovenwerk dat het tonale zwart vervangt van de oorspronkelijke NMD-release.