FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

y2vmjftv
20-03-2020 04:56:33

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/11/Nike-Air-MX-720-818-University-Red-CI3871-600-Release-Date-4.jpg


In een poging om door te blijven praten met dit Nike Schoenen Dames Zwart ethos, valt het Sportswear-silhouet af in een "Bred" -kleurenschema, met meer bewijs van historische referenties gepresenteerd door middel van zijn merkhits. De mediale panelen zijn nu versierd met teksthits die "airmax" spellen voor een look die sterk lijkt op iteraties van de Air Max 95 die onlangs de "logo" -benadering hebben gevolgd. Overal elders op de schoenen houden de zaken een minimale standaard, met de dikke Air-eenheden die worden verduisterd met weinig tot geen doorschijnendheid, en Swooshes die eruit springen in zilverachtige coatings.


De Nike Schoenen 2020 verschijnt in de iconische 'Metallic Silver / Black / White / University Red'-colorway van de AM97, en voegt zijn zilveren tinten toe aan een stof met microstructuur en een doorgestikt bovenwerk. Daarnaast biedt de sneaker een touwvetersysteem dat doet denken aan de AM97's, evenals rode Swoosh-details die rechtstreeks uit de 'Silver Bullet'-inspiratie komen.


Geïntroduceerd in 2019, is de Nike Schoenen Grijs nieuwste hybride ontwerp dat elementen van de Air Max 98 combineert met de Air Max 720. Dit nieuwste aanbod heeft een schone “White Aqua” kleurblokkering. Het heeft een wit bovenwerk met bijpassende stiksels in combinatie met zwarte details en branding. Het hoogtepunt van de schoen is de doorschijnende Aqua Air Max 720-zool.


Zoals het gerucht gaat dat dit paar zich bij de Air Max 98 en Air Max 270 React voegt in een "Magma Pack", omzeilt een metalen hieloverlay deze Nike Air MX 720-818 University Red verder van zijn tonale neigingen en onthult een assortiment van tinten afhankelijk van de hoek van die wordt bekeken. Beneden, Air Max 720 demping en de bijbehorende tussenzool vormen een overwegend zwart arrangement, terwijl de buitenzolen vetgedrukt zijn met kleur in "Magma Orange" en "University Red."


https://www.besportmall.com/