FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

n7bwhk4k
16-03-2020 07:14:17

https://pbs.twimg.com/media/EAM_s_tXsAEykHZ.jpg


De volgende van de Schoenen Nike Geel is deze Nike Air Tailwind 79. Deze helft van het pack heeft een rood, wit en blauw kleurenschema en viert de Onafhankelijkheidsdag van 1985 met een jaarmarkering op de hiel en een speciale vuurwerk-sokvoering .


Deze samenwerkende colorway van de Schoenen Nike Sale is bedekt met wit over het hele bovenwerk met mesh dat het grootste deel van de schoen domineert en suède overlays die de retro-look levend houden. Rood leer Swooshes worden vervolgens gezien op de zijpanelen samen met een rood hiellipje. Afwerkingsdetails zijn onder meer Nike x Stranger Things-branding op de tongen en inlegzolen, een blauwe binnenvoering, "1985" geschreven op de hielen en een witte tussenzool.


Nu Pride Month afgelopen weekend van start ging, viert Schoenen Nike Heren Wit -collectie 2019 het 50-jarig jubileum van de Stonewall-rellen en is een eerbetoon aan wijlen LGBTQIA + -rechtenactivist Gilbert Baker, die ook de ontwerper is van de iconische regenboogvlag, met deze klassieke Nike Air Tailwind 79. Deze speciale variant van het model heeft een gedeconstrueerd bovenwerk van mesh met babyblauwe en babyroze accenten. Het highlight-element bestaat uit de regenboogstreep geborduurd op de hiel, terwijl de inlegzool de acht kleuren en betekenissen van de originele vlag uit 1978 vertegenwoordigt. Ten slotte is er een bovenlaag van crème suède op de bovenkant en een zwarte rubberen buitenzool die het ontwerp afmaakt.


Deelnemen aan de Nike Air Tailwind 79 Vast Grey/Mystic Navy zijn om de terugkeer van de populaire show voor seizoen 3 in juli te vieren, evenals een eerbetoon aan de kleuren van de eigen Hawkins High School van de stad. Met de kenmerkende kleuren groen en oranje van de school, naast de tijgermascotte, behoudt de schoen gewoon zijn iconische ontwerp intact met een premium suède en nylon constructie. De fysieke stijl uit de jaren 80 wordt vervolgens bekroond met co-branded tonglabels en inlegzolen.


https://www.waardefoot.com/