FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

ewsnaa77
13-03-2020 11:04:42

https://www.quericohuelepachanga.com/wp-content/uploads/2019/07/B9CD1A4B-B012-48E2-A227-370BC343422C.jpeg


Adidas Sko Blå giver deres karakteristiske Prophere-silhuet en faldinspireret to-tone makeover, der frigives senere i denne måned. Til denne seneste udflugt kommer adidas Prophere klædt i en blanding af Night Maroon og Night Red farvetoner. Den har en strikket tekstiloverdel, der er forstærket af et hælstabilisatorpanel og skoens unikke Three Stripes-mærke. Efter endt udseende er en ren hvid tyk gummisål.


Adidas Sko Dame 'chunky nye Prophere-silhuet er klar til at indlede et altid beundret “Desert Camo” -udseende, der bruger mesh på størstedelen af ​​dets øvre. Tre striber er i centrum på dette tilbuds midtfod, opført i en staselig Core Black nuance, der matcher hans hals såvel som dens flere hælstrimler. Dens bulbous og pigget ydersål, der virkelig giver sneaker karakteren vælger en cremet sejl nuance, der perfekt komplimenterer resten af ​​sin ørken camo æstetik. Mens dette par virkelig er et GR, var den anden Prophere-farve nogensinde et samarbejde med UNDFTD, der fulgte med et skovtryk i modsætning til ørkenens sort her.


Adidas Sko 2020 vil fortsætte med to silhuetter, der huller Gohan mod Cell, sidstnævnte repræsenteret ved denne farverige make-up af Prophere. Den tykke livsstilsløber arver farverne i Dr. Geros fineste skabelse, og parrer lystgrønt og lilla sammen på skoens strikkekonstruerede overdel. Mørkere versioner af hver farvetone arbejder med tungen, 3-striber og hæl, mens en struktureret hvid mellemsål og lyserød ydersålshætte ud af stilen


Med et Fall-passende look kommer denne Adidas Prophere Trace Khaki dækket af Night Maroon og Night Red for at skabe stort set en dejlig bordeauxoverdel. Skoen har den traditionelle strikkede tekstiloverdel med nubuckdetaljer på sidepanelerne og en læderhælbenk. Nedenunder ser vi den aggressive chunky mellemsål lavet i hvidt sammen med en sort gummi ydersål.


https://www.skonmd.com/