FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

nm6vvicv
07-03-2020 03:02:00

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/a1bb7a4ea00f47738bcea9e6010d78cb_9366/Continental_Vulc_sko_Bla_EF3521_010_hover_standard.jpg
adidas sko sort dame Adidas Originals har udgivet en masse vintage-sneakers i år, inklusive Continental 80 “Flared.” Den seneste udgivelse er en iteration af den kontinentale sneaker, kaldet Continental Vulc, ankommet i "Cloud hvid/ Collegiate grøn."

adidas sko mænd rød Adidas-sneaker råber retro vibber. Den øverste er lavet af glat hvidt læder parret med nubuck for at tilføje en vis struktur på skoen. En slidbestandig, lys beige ruskind-mudguard sidder på tåhætten og giver sneakeren et slidt look, mens det stadig føler sig frisk. Ydersålens gummi er blevet vulkaniseret ved en høj temperatur for at sikre længere slid og holdbarhed. Ved at give en pop farve, hælkappen og adidas-logoer på tungen og i siden er i en dybgrøn skygge.

adidas sko hvid udsalg Lace up 80'erne fitness og domstolstil, den nyeste adidas Continental Vulc kommer med fed fedt på leopard.Tryk i et ægte lyserødt, Cloud White og Off White farveskema. Skoen er udstyret med en blanding af læder og lærred for at tilføje tekstur, og den slidbestandige ruskindhætte giver holdbarhed. En vulkaniseret ydersål giver et klassisk look.

adidas continental vulc blå Adidas Continental 80 er blevet en populær adidas Originals-silhuet takket være sin kombination af et klassisk look plus et velsmagende prispoint, og nu er det indstillet til at frigive i en alternativ stil med titlen Continental Vulc. Continental Vulc har en traditionel hvid og grøn farve i Trefoil-mærket og tilbyder en velkendt øverstil med sin læderkonstruktion, vinklede broderier på kvartalet og udskåret overlay-grafik.

https://www.andksko.com/