FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

13z1mfa7
05-03-2020 09:57:17

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/ebb06b4cdfa649c29348a80901385503_9366/Campus_sko_Bla_BZ0086_07_standard.jpg
adidas sko sort dame "Adidas er det fodtøjsmærke, som skateboardere vælger at bære i de tidlige 90'ere, da de vendte sig væk fra alt, hvad der tidligere var blevet tilbudt dem," siger adidas Skateboarding Pro, Marc Johnson. ”Jeg bar Campus-sko i det afgørende tidsrum, hvor skateboarding udviklede sig og udviklede sig hurtigere, end nogen af ​​os kunne følge med. Campus var en utrolig sko under en integreret del af min egen skateboarding. Campus ADV har et tidløst design, det er mere behageligt end de fleste skatesko, og det fungerer til skateboarding. Det er den sko, jeg har ventet på. ”

adidas sko mænd rød Den seneste adidas Campus ADV er inspireret af et ikon fra 80'erne og designet i Silas Baxter-Neals farver. Disse skatesko tager campusdesignet fra 80'erne og tilpasser det til livet på brættet. Den bløde og holdbare læderoverdel er klædt i Silas Baxter-Neal's signaturfarver i en blanding af Core Black og Bleg Nude med guld "Silas" -mærke på siderne og hæle. Den fleksible polstret mellemsål og støttende skål giver komfort hele dagen.

adidas sko hvid udsalg Der har altid været noget ubesværet og ærligt ved adidas Campus, der har gjort det til en favorit i familien 3 striber i de sidste 30 år. Hvad klassisk adi angår, bliver det æstetisk ikke meget mere lige frem; 3 striber, bløde overdel og den signatur adidas træner føler. Selvom Campus officielt gjorde sit comeback sidste år, forlod hans tilstedeværelse aldrig rigtigt. Det har været betragtet som en klassiker siden første dag og blev frigivet i en æra, hvor sportsbeklædning styrede brosten.

adidas campus blå Få det næste niveau af adidas-skateydelse med adidas Campus ADV sort og hvid sko. Med alle brædefølelse og skøjteevne i den traditionelle Campus-model har disse holdbare sko også ADITUFF-teknologi ved tåen for mere slidstyrke. Yderligere polstring er også tilføjet i hælkoppen for slagfasthed og komfort uanset om du makulerer skateparken eller går til busstoppestedet.

https://www.sko-rabat.com/