FORUM VIRUS LAND 34

La passion du Land Rover et des autres KatKat

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Règles d'utilisation: Bonjour, 1er: Le forum reste un lieu et un lien pour les dialogues et les conneries en tout genre 2eme: Le forum est ouvert ou bleu mais dans tous les cas, il est pour tous 3eme: Le forum est ....et merde! et bla bla bla - - 54eme: vous acceptez les conditions de ce forum?, sinon, Ben reste plus qu'a faire le votre A+ sur les terrains Le moderateur libre

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

uqjemj1k
04-03-2020 07:23:03

https://www.cadysneakers.com/wp-content/uploads/2019/07/Nike-Air-Force-1-07-White-Orange-Peel-Shoes-Best-Price-7.jpg


De Schoenen Nike Sale zijn echter de belangrijkste ster van de collectie. Verkrijgbaar in twee trio's, de eerste heeft een helder goud, stoffig goud en gedempt zilver als opties. De andere is een naakte roze-gele, zwarte denim en blauwe denimtint. In totaal zijn er zes Swoosh-opties om uit te kiezen. Als je alle zes zou kopen, zou je zelfs kunnen experimenteren met een andere swoosh op elke schoen - de opties zijn onbeperkt.


Blauw vormt de hiel, terwijl rode Schoenen Nike Dames strepen de zijkanten van de schoen en het enkelgebied sieren. Mosterd is aanwezig bij de teen, het hiel "Nike Air" -paneel en tonglabel, maar in plaats van leer of canvas komt elk paneel in mosterd aan in luiersuède. De resterende toebox, kwart en buitenzool zijn uitgevoerd in wit, terwijl het mini-Swoosh-logo, de oogjes en de binnenzool kiezen voor effen zwart.


De Schoenen Nike Rood worden gedomineerd door grijstinten, houtskool en zwart met hits van fel groenblauw om de donkere tonen te compenseren. Nike branding wordt op de tong geplaatst, gevolgd door gitzwarte veters en een ton-sur-ton veter. Een kenmerkend hoogtepunt van de sneaker is het gezichtsmotief aan de achterkant van de sneaker, getrokken over een zwarte basis aan de zijkant; grijs, het mediale. De zijwanden geven een deel van de woorden 'Air Force' weer voordat ze worden afgesneden door andere panelen van de sneaker. Een grote transparante Swoosh bedekt de zijkanten terwijl groenblauw stiksel het logo omlijnt. Al deze details worden onderstreept door een donkere tussenzool, compleet met meer tekeningen aan de onderkant van de buitenzool.


Het silhouet van de Nike Air Force 1 Low '07 LV8 3 Orange Peel is perfect voor dit type toon. De Swoosh past gemakkelijk in de zijkanten van de sneaker, geaccentueerd door de tonale stiksels. Elk paneel dat wordt gebruikt om het ontwerp naadloos te laten overgaan in het volgende. Wat interessant is om op te merken, is ook de schoenveters, er is geen enkel deel van de bovenschoen dat niet op zijn plaats voelt. Perforaties op de tong van de sneaker en twee aan de zijkant zorgen ook voor goede ventilatie, vooral tijdens deze warme zomerdagen.


https://www.waardefoot.com/